Fotografies antigues

No en feia comptes, però mirau per on regirant per casa meva encara vaig trobar més fotografies antigues del meu pare. En aquesta ocasió eren diapositives i he hagut de fer la feina d’escanejar-les, però crec que ha valgut la pena.

Si bé he de dir que no són tan antigues com altres que he presentat, no deixen de tenir la seva gràcia. I si en Rafel Duran en vol adquirir alguna pel seu arxiu basta m’ho digui…

Avui, ja que ha estat setmana de neu per Mallorca, començam recordant una gran nevada que va caure al poble (no com en aquesta ocasió, que no hem dut tanta sort). El que no recordam ni mon pare ni jo és l’any exacte que va caure. Ens ajudau?

 

4 pensaments a “Fotografies antigues

  1. Gràcies Pau Quina, aquesta nevada és de 1984 o 1985. És fàcil saber-ho. Si agafes la revista Flor de Card ho sabràs a l’instant. D’entrada m’he posat la fita que només mostraré fotografies fins l’any 1980. Això no vol dir que si me’n passen que siguin interessants no en faci còpia pel meu arxiu personal. Salut i molts d’anys!!!

  2. Ah i alerta que acab de veure que n’hi ha unes quantes que estan girades al revés. Escanejant diapositives sol ser normal. Però girar-les i posar-les bé amb els ordinadors és molt fàcil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.