El Swing arriba a Sant Llorenç

Dia 22 de febrer l’associació de ball de lindy hop SWINGSICK PEOPLE us convida a venir a ballar música swing a la plaça de l’església a partir de les 11:30h.

Per a la gent interessada en provar aquest ball per primera vegada s’oferirà un tast de swing gratuït a les 11:30 a càrrec de l’associació. Seguidament la festa continuarà amb un clandestí, que no és altre cosa que una ballada social a l’aire lliure, en la qual està convidat tothom que tengui ganes de moure cos a “ritme de baucing”.

Swing

La associació Swingsick People està registrada a Manacor i ja compte en més 50 membres. Swingsick People és un grup de persones amb ganes de ballar i sobretot passar-s’ho bé que es dedica a fomentar i gaudir del lindy hop, que és el ball de música swing que es va popularitzar per allà als anys 20 a New York i ràpidament es va extendre per tot el país i a altres indrets del món. Aquest ball, als seus inicicis, ho desenvoluparen les classes socials baixes de Manhattan com una derivació del Charleston.

Per a estar al corrent de les activitats que promouen des de l’associació podeu visitar la seva pàgina de facebook: www.facebook.com/swingsicklocal. I si després de la ballada us heu quedat en més ganes de lindy i la música swing no deixa de repetir-se dins el vostre cap podeu sol·licitar informació sobre cursos, que es donen a Manacor, a  dos llocs distitns:

  • A l’escola de ball de Jaume i Aina, Manacor, tle. 628 919 974
  • A través del correu electrònic vadelindyhop@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.