El gran èxit Acorar torna a sa Màniga

El gran actor Toni Gomila novament actuarà a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor amb un dels seus millors espectacles: ACORAR. Aquesta obra es va estrenar a sa Màniga i immediatament es va convertir en un èxit de públic i crítica. Espectacle escrit i interpretat per Toni Gomila, premi de la crítica “Serra d’Or” al millor text de teatre, ara torna a sa Màniga, on va néixer aquesta magnífica obra amb la direcció de Rafel Duran.

Hem aprofitat l’ocasió per plantejar unes preguntes al seu protagonista, Toni Gomila.

Podies preveure el gran èxit d’Acorar?

El dia que vàrem estrenar Acorar a sa Màniga la resposta ja va ser molt bona, però de cap de les maneres podíem esperar tot el que ha passat, tant a dins com a fora de Mallorca. Ha estat una de les sorpreses més imprevistes i agradables de la meva vida.

En quins llocs has actuat amb aquesta obra?

A tots els municipis de Mallorca, a la pràctica totalitat de pobles de Menorca, a Formentera i a una trentena de localitats de Catalunya, en la qual volem destacar Barcelona, on, a La Seca- Espai Brossa, hem fet tres temporades consecutives, i hi hem actuat un mes cada any des de l’any 2013.

Què podrà veure el públic aquesta vegada?

Mataré un porc de veres … És broma! Veuran l’espectacle de sempre, però amb més seguretat. La primera vegada que vaig actuar a sa Màniga amb Acorar les cames me tremolaven; aquest pic, esper que no.

La funció serà el divendres 20 de febrer a les 21h.

Les entrades es poden reservar al 971587373.

mtd_105_0_thumb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.