El viatge a la font de xocolata

Dissabte 21 de febrer a les 18h a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor.

Espectacle GRATUÏT.Amb Xisca Puigserver i Irene Soler. A partir de 5 anys.

El viatge a la font de xocolata mescla interpretació, titelles, màscares i altres elements visuals que fan més propera la història de na Cleta, una nina que viatja arreu en bicicleta i que és la receptora de mil i una històries que li conten què és el petroli, d’on

ve, en quins productes es troba, els mals usos que se’n fa, etc. Text original que passarà per ports i països, on la forta presència d’aquesta matèria no sempre hi aporta elements positius.

LES ENTRADES ES PODRAN RECOLLIR EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 16H.

Foto: Dissabte 21 de febrer a les 18h. Espectacle GRATUÏT.</p> <p>Amb Xisca Puigserver i Irene Soler</p> <p>El viatge a la font de xocolata mescla interpretació, titelles, màscares i altres elements visuals que fan més propera la història de na Cleta, una nina que viatja arreu en bicicleta i que és la receptora de mil i una històries que li conten què és el petroli, d’on ve, en quins productes es troba, els mals usos que se’n fa, etc. Text original que passarà per ports i països, on la forta presència d’aquesta matèria no sempre hi aporta elements positius.</p> <p>LES ENTRADES ES PODRAN RECOLLIR EL MATEIX DIA DE L'ESPECTACLE A PARTIR DE LES 16H.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.