Fotografies antigues

Com que fa poc ha estat Carnaval,  nosaltres a través de les fotografies antigues aprofitarem per donar un cop d’ull a com va ser aquesta alegre festa pel 1984.  I de regal, una altra de carnaval de fa 40 anys per xapar-se de riure. Comproveu-ho:

I l’altra foto que us deia, aquesta ja més antiga (de fa uns 40 anys):

IMG-20150217-WA0013

Ja diuen que el temps no passa. A l’esquerre de la foto podem veure mon pare, en Guiilem Quina amb sa cuixa a l’aire (mira-te’l a ell !!!) i a la dreta de tot la mare de na Laura Corema. Però si em diguessin que som nosaltres, na Laura i jo, a dia d’avui també m’ho creuria. I és que a vegades pareix que el temps no passa i tot són cicles que es repeteixen!!!

Un pensament a “Fotografies antigues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.