Poetes i Glosadors homenatgen a Guillem d’Efak

Emmarcat dins la iniciativa “20 anys, 20 dies” que porta a terme l’associació “Xitxeros amb empenta”, ahir tingué lloc a l’Espai Na Camel·la de Manacor aquest homenatge poètic i glosat per recordar la figura d’en Guillem d’Efak.

Pau Vadell, Lucia Petrelli i Gloria Julia copaven el bàndol dels poetes i Mateu Xurí, Maribel Servera i Joan Toni Sunyer conformaven la part glosadora d’aquest homenatge que fou presentat pel periodista Antoni Riera.

*Al vídeo que podeu veure tot seguit hi manca una petita part de l’esdeveniment per causes tècniques amb la càmera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.