Tallers d’Aproscom a Capdepera

Carrioners i carrioneres podeu estar ben orgullosos d’aquesta Mariabel vostra que posa el seu talent al servei d’Aproscom a l’Ajuntament de Capdepera. Juntament amb els seus companys de Serveis Social han impulsat un interessant taller de pintura per a la gent gabellina d’aquest col·lectiu.

Ja em va convidar a inaugurar aquest programa d’oci amb el meu documental A vegades somiam (que precisament va d’un taller de teatre d’Aproscom, però fet a Manacor) i ara, mesos després, se’n veuen els primera resultats.

Bona feina Mariabel!

Enllaç al vídeo de la notícia (comença al minut sis i mig):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.