Sant Llorenç a IB3

El passat dimarts alguns vianants es veren sorpresos per un periodista que els demanava sobre el tema de les taxes de fems i reciclatge del municipi.

Sant Llorenç és el municipi que menys paga de totes les Illes Balears.

Seguit teniu l’enllaç del petit reportatge. La notícia comença al minut 77:30.

Programa iB3 “Cada dia”

 

TAXA DE RESIDUS ABONADES PER IMMOBLES RESIDENCIALS A MALLORCA

La taxa mitjana abonada a Mallorca pels immobles residencials es troba a 158,36 euros. L’import màxim exigit correspon al municipi de Sóller, amb 244,00 euros i es troben també per sobre dels 200 euros els municipis de Llucmajor, com 241,90, Arta, amb 239,70 euros, Sencelles, amb 235,00 euros , Marratxi, amb 233,13 euros i Algaida amb 215,50 euros.
En el pol oposat es troba el municipi de Sant Llorenç des Cardassar, amb una taxa de 85,08 euros, la menor de les Illes. Es troben també per sota dels 100 euros els municipis de Son Servera, Esporles i Estellencs.
Palma amb una taxa d’126,27 euros es troba també per sota de la mitjana de les illes.

2 pensaments a “Sant Llorenç a IB3

  1. Maria, el teu rebut és de les taxes que hi havia fins la darrera aprovació del nou pressupost, l’actual import de 85€ entra en vigor aquest 2015. Pots consultar totes les dades a la pàgina de l’ajuntament http://www.santllorenc.es. Les taxes dels comerços, com a tots els municipis balears, son diferents a les dels immobles residencials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.