ELS JUDOKES DE SANT LLORENÇ TRIOMFEN EN EL TORNEIG DE CALA RATJADA DE JUDO PER A L’EDAT ESCOLAR

Dissabte passat i dintre del marc * Jornades Esportives del esport base * organitzades per l’Ajuntament de Capdepera, les instal·lacions del Poliesportiu Es Figueral van estar al màxim, els acompanyants dels 187 nens / es inscrits a la XXX edició del Trofeu Gabellí omplir la graderia i una vegada més vam tenir l’ocasió de veure el millor judo infantil en la qual els menuts van ser els més aplaudits i van fer les delícies de tots els allà presents.

El Trofeu de Cala Ratjada es distingeix dels altres ja que aquest té dues modalitats diferents, l’exhibició tècnica de randori les edats són dels 3 als 7 anys i la competició reservada a partir dels 8 anys, els no interessats en competir tenen també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.

S’inicia el campionat amb les paraules de benvinguda per part del Regidor d’Esports Sr. Fernándo Martinez i la presentació de les 18 escoles de judo participants:

Col·legi Frai Juniper Serra (Petra) de Manacor els Col-legis Jaume Vidal,Moli d’en Xema,Simó Ballester,La Pureza,es Canyar y el Renshinkan.De S’Illot el Talaiot,de Sa Coma el Punta de N’Amer, de Sant LLorenç el Mestre Guillem Galmes,de Son Servera el Jaume Fornaris y el Renshinkan.De Cala Millor Na Penyal,de sa Colonia de Sant Pere el Rosa dels Vents, de Artà el Poliesportiu na Caragol y los anfitriones el S’Alzinar de Capdepera,S’Auba de Cala Ratjada y el Renshinkan.

Finalitzat l’acte, Fernando va lliurar les distincions als següents premiats i que el nostre esportistes locals van obtenir el millor resultat:

ESTHER FERNANDEZ,MAIA GALMES FEUER,SILVIA MASCARO,JOAN ANDREU LLITERES, JOSE RAMON SANTANDREU,ORIOL NICOLAU, y ALEJANDRO MATAS.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.