Presentació del disc “Ours & Theirs” a sa Màniga

El dissabte 4 d’abril els músics Tolo Servera i Norbert Fimpel oferiran a l’Auditori de Cala Millor un concert molt especial amb cançons pròpies i versions de grans temes d’Sting o Joe Cocker. Les entrades només costen 10 € i les reserves es poden fer al 971587373.

 Tolo_y_Norbert_banner_blau

Ours & Theirs és el nou disc de Tolo Servera i Norbert Fimpel, que reuneix 15 cançons en format acústic on, a més de la veu, els protagonistes són una delicada percussió, guitarra acústica, saxo i harmònica. Hem volgut parlar amb ells del seu nou treball i del concert de Cala Millor.

 

Tolo, d’on va sortir aquesta unió musical?

 Arran d’un enregistrament al meu estudi; necessitava un saxo tenor i un amic comú ens va posar en contacte. Ens coneixíem d’anomenada però no personalment. Vàrem gravar i quedàrem que ja ens veuríem. Un vespre estava jo tocant a un club de Palma i es presentà en Norbert i començà a tocar. Sonava tan bé que decidírem que no seria l’únic concert que faríem. Vàrem tocar més pics plegats fins que decidírem que havíem de gravar junts per trobar més concerts. I aquí estam!

Conta’ns una experiència inoblidable?

 Musicalment i personalment, conèixer en Paco de Lucía i passar un horabaixa amb ell a ca seva. Un ésser entranyable, molt carinyós i proper, a part d’un geni, és clar.

Quin estil musical es trobaran els espectadors de Sa Màniga?

 Es trobaran amb versions de molts i variats artistes i temes originals de collita pròpia, tot dins un marc “unplugged”, guitarra, saxo, harmònica i veu.

 

Norbert, conta’ns un moment musical que t’hagi marcat?

Mi primer concierto como músico profesional. Fue acompañando a Alejandro Lerner, el 11 de mayo de 1990, hace casi 25 años. Hacía 1 año y 2 meses que estudiaba el saxo y mi profesor, Oscar Kreimer, me dijo que en 3 días lo tenía que reemplazar en un concierto porque se tenía que ir de viaje. Fue una experiencia increíble y determinante para decidir el futuro de mi vida. En aquel concierto me dije: “esto es lo que quiero hacer”.

T’estimes més escenaris petits o grans?

 Me gustan las dos cosas. Tocar ante miles de personas es muy bonito e impactante, pero los escenarios pequeños dan una intimidad y una cercanía que me gusta mucho. En todo caso es más importante el “ida y vuelta” con el público y muchas veces, en los espacios pequeños, esto se siente más.

Com va ser l’experiència d’actuar amb una llegenda com Joe Cocker?

 Increíble. Tocar con un artista de ese calibre es el sueño de cualquier músico y tuve la bendición de hacerlo realidad. En 9 años he participado en 4 giras mundiales y casi 600 conciertos. Una experiencia única. La producción es impecable y he tenido el privilegio de tocar en muchos escenarios soñados. Con los músicos, equipo técnico, producción y Joe mismo compartimos miles de horas en buses, aviones, hoteles y escenarios, y hemos formado una segunda “familia”. Joe, además de ser un artista único, era una persona muy humilde y educada. Sin duda ha sido una experiencia que cambió mi vida y por la cuál estaré eternamente agradecido.

Cartell Servera & Fimpel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.