Humor, música i teatre aquest abril a sa Màniga

 Varietat d’espectacles magnífics aquest abril a l’Auditori sa Màniga

 L’Ajuntament de Sant Llorenç ha apostat novament per l’excel·lència i diversitat cultural aquest mes d’abril a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Ja podeu consultar tota la programació a la web www.samaniga.es.

El primer concert del mes, a càrrec de Tolo Servera i Norbert Fimpel, és la presentació del seu disc OURS AND THEIRS, el 4 d’abril. Hi combinen temes propis i adaptacions genials. Les entrades només costen 10 €.

El dissabte 11 d’abril torna un dels clàssics de les rondalles mallorquines, LA FLOR ROMANIAL, a càrrec de l’actor Salvador Miralles. Serà un espectacle gratuït concebut per als infants de més de 6 anys.

El mateix dissabte 11 arriba l’humor d’AGUSTÍN EL CASTA. Entrades ESGOTADES.

El dissabte 18, el millor teatre arribarà amb l’obra MADRE CORAJE, de Bertolt Brecht, amb la companyia Atalaya Teatro, que es desplaça a Mallorca expressament des de Sevilla. Aquest espectacle ha rebut multitud de premis, i per molts de motius és una obra imprescindible, que no vos heu de perdre!

Aquest mes també podreu gaudir d’òpera amb l’obra EL REI PASTOR, de Mozart. Serà el divendres 24, a càrrec del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, amb entrada gratuïta.

El mes acabarà amb el concert que diferents formacions corals de Mallorca ofereixen el dissabte 25 d’abril, també amb entrada gratuïta.

Recordau que les entrades estan disponibles a la taquilla o al 971 587373. En el cas dels espectacles gratuïts les entrades es distribueixen únicament a taquilla el mateix dia a partir de les 16 h.

lona abrillona abrit omit

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.