La Marxa per l’Educació

S’ha presentat el cartell i el lema de la marxa: Feim passes pel futur.L’Assemblea de docents ens ha passat el següent full informatiu:

Tot i els intents de l’administració de desvirtuar l’edició d’enguany de la Marxa per l’Educació, aquesta arriba i arriba amb força. Com ja s’havia publicat, la marxa se celebrarà el dia 25 d’abril partint d’inca i arribant a Palma i s’espera una participació semblant o superior a la de l’any passat. Dilluns d’aquesta setmana va tenir lloc una primera reunió entre les entitats de la comunitat educativa i d’altres moviments socials que volen donar suport a aquesta iniciativa. Hi va haver una gran assistència que assegura que aquesta no serà una marxa de cap entitat sinó una marxa popular per l’Educació en majúscules. Des de llavors, cada dia més associacions i entitats -també del món de la cultura- van comprometent el seu suport.
Després d’haver comunicat divendres passat la celebració de la marxa a la delegació del Govern i sense que aquesta hagi comunicat cap inconvenient en els tres dies que té de termini, donam per tancada la qüestió dels permisos i la celebració de l’esdeveniment ja està assegurada.
Així, tot i que la marxa ha estat comunicada a l’autoritat com a manifestació, en la pràctica esdevindrà amb les mateixes condicions de la marxa de l’any passat. Comptarà amb servei d’ambulàncies, assegurança, servei de massatge, avituallament, voluntaris, carnet del marxaire… en un ambient alegre, lúdic, esportiu i familiar.
Una altra informació que consta al cartell és l’adreça del blog de la marxa. En aquesta pàgina d’internet consta tota la informació relativa a la inscripció, els trams -cada persona pot triar si fer tot el recorregut o una part- i qüestions relatives a la filosofia de la marxa.
Cal recordar que és important que les persones que feis compte de participar de la marxa vos inscriviu. Això ens ajudarà a saber quants de voluntaris necessitarem i quant de menjar hem de tenir a cada punt.
També és molt important recordar que es necessiten persones voluntàries per ajudar a l’organització. En aquest cas, també vos podeu inscriure al blog de la marxa.
El sus està donat. Ara toca entrenar-se per la caminada i compartir aquesta informació en els nostres cercles. Serà una altra jornada que ningú es voldrà perdre.
Per acabar, hem de tenir en compte que el mateix dia tindrà lloc la diada de l’OCB. Aquesta comença amb l’arribada de la marxa a Palma. Ningú ha de patir, que l’assistència als dos actes és possible i desitjable.
Adreça del blog: http://marxaxleducacio.blogspot.com

Comitè de Vaga de l’Assemblea de Docents

Segona Marxa Educació 4 marxa educacioì A3-01

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.