Concurs de peces curtes de dansa

 

  1. PRESENTACIÓ

 

L’Associació cultural D-DANSA ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, el IV Stage Internacional DansaMallorca, que tendrà lloc a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor del 13 al 18 de juliol de 2015. L’Stage consisteix en una setmana de tallers de dansa intensius de diferents disciplines de dansa i moviment, i és una oportunitat per ampliar horitzons

en matèria de dansa i moviment. El professorat escollit té prestigi internacional. La informació de l’Stage es pot consultar al web www.dansamallorca.org.

 

  1. CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA

 

Amb l’objectiu de promoure l’Stage, l’Ajuntament de Sant Llorenç crea el CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA. S’estableixen tres categories:

 

  • de 6 a 12 anys;
  • de 12 a 16 anys;
  • majors de 16 anys

 

El concurs es durà a terme el dimarts 5 de maig de 2015, a partir de les 18 h, a l’Auditori sa Màniga.

Les peces es poden presentar individualment (solo) o de dos en dos (duet). En el cas dels duets només un dels dos components ha de presentar la inscripció. Cada participant només podrà participar en una peça, ja sigui solo o duet. Les peces poden ser de qualsevol estil de dansa: clàssic, contemporani, hip hop, funky, modern jazz, altres… La durada màxima de cada peça ha de ser de 2 minuts.

La música s’ha d’enviar juntament amb la inscripció en format digital. El dia del concurs, els participants duran una còpia en CD.

L’ordre de participació serà establert per l’organització i comunicat a cada participant abans de l’inici del concurs, amb antelació suficient perquè es pugui vestir i preparar els elements necessaris per a la seva actuació.

Per a l’execució dels temes, queda totalment prohibit utilitzar materials (aigua, arena, confeti…) perjudicials per al sòl i/o les instal·lacions de l’escenari o per a la resta dels concursants.

Els tècnics de l’Auditori hauran preparat un sol format de llums per a tots els participants al concurs.

Per motius de seguretat, l’accés a l’àrea tècnica (camerinos, escenari) només està autoritzada a les persones participants i a un màxim de 3 representants de cada escola de dansa. Les persones participants ja han de venir vestides per al Concurs. Els familiars i amics poden assistir al Concurs, asseguts al pati de butaques, al qual accediran en obrir les portes de la sala (habitualment 15 minuts abans del començament del Concurs).

 

  1. PREMIS

Es preveu atorgar un total de 10 premis per a 10 alumnes diferents perquè participin als tallers de l’Stage DANSAMALLORCA. Cada premi consisteix en el 100% de la matrícula per a un taller de l’Stage, que triarà la persona premiada.

 

  1. PARTICIPANTS

Pot participar en el Concurs l’alumnat de dansa que o bé sigui resident o bé assisteixi a classes de dansa a qualsevol dels nuclis del municipi de Sant Llorenç des Cardassar (sa Coma, son Carrió, s’Illot, Cala Millor, Sant Llorenç).

 

  1. COM S’HI POT PARTICIPAR (inscripció)

Les persones interessades han d’omplir el full d’inscripció que trobaran al web www.santllorenc.es i enviar-lo per email a anadal@samaniga.es, abans del 30 d’abril (incloent-hi aquest dia). També el poden deixar a qualsevol Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (Sant Llorenç, Son Carrió o sa Coma). En cas de menors, el dia del concurs han de dur signat l’imprès d’autorització dels pares per participar-hi.

Inscripció Concurs dansa

 

  1. EL JURAT I CRITERIS

L’Ajuntament designarà un jurat, format per cinc persones relacionades amb el món de la dansa, amb veu i vot. Els criteris per concedir els premis seran els següents: la tècnica, l’expressió, la creativitat i la innovació de la proposta. La decisió del jurat és inapel·lable.

La decisió del jurat es farà pública el dimecres 6 de maig de 2015. Es publicarà als portals web de l’Ajuntament de Sant Llorenç (www.santllorenc.es), de l’Auditori sa Màniga (www.samaniga.es) i de l’Stage (www.dansamallorca.org).

logo             Auditorium Logo alta res

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.