La cançó de la setmana

Com que me feia ganes posar una cançó en català, he pensat en allò més recent que he escoltat: l’avanç del nou disc de Joan Miquel Oliver (excompositor i guitarrista d’Antònia Font). Ja fa setmanes que el seu Flor de cactus sona per Radio 3, així que també és ben hora de presentar-vos-lo per aquí.

A falta d’escoltar el disc complet (sortirà dia 25 d’abril i s’anomenarà Pegasus) he de confessar que el primer single, Flor de cactus,  m’ha parescut  un poc insípid. El ritme és massa monòton i Joan Miquel Oliver quasi no canvia de tonalitat en tota la cançó. Però abans de fer judicis de valor seriosos esperarem  a escoltar el nou treball sencer.

Per ara, però, ens haurem de conformar amb aquest avanç de Flor de cactus. Qui sap, potser vosaltres el trobeu més bo que jo. I per cert, el clip és ben “antònia font”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.