Què en trobau?

Ja tenim les llistes del diferents partits que es presenten a les eleccions del nostre poble, així que toca opinar. Què trobau del diferents partits que s’han presentat? Hi ha alguna novetat o absència que no esperaves? I els membres de les llistes… són els que et pareixia o hi ha alguna sorpresa?

Què en trobau de tot plegat?

Contestau a través dels comentaris…

6 pensaments a “Què en trobau?

 1. El gran absent en Santandreu que per sa Coma ho ha estat sempre. L’home invisible.
  Els primers de llista ja són fixos en Mateu, na Maria Pastera, na Manuela i na Dolors. En Toni partit nou i pujant al primer lloc.
  Dos partits carrioners en un poble tan petit, però amb empenta cosa que sa Coma amb la quantitat d’habitants tenim en Jaume Olímpic de segonpel PP. En Bordal a un 4art lloc al Gisca, na Pastera ni un, na Dolors de Més té en Biel coní que fa sa vida a Sant Llorenç. Es Pi mos té na Elisabeth a nes 8è lloc i esquerre me pareix que no n’hi ha cap.
  Els resultats d’enguany són i seran aproximats pas envant o enrera iguals a les darreres eleccions.
  Votarem en blanc???? Tanmateix tu votes i ells t’embullen la troca com els hi convé.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Pel poc que he pogut veure publicat, algun partit s’ha preocupat de demanar les necessitats de Sa Coma als veinats, per tant, Sa Coma deu esser important per a aquest partit. Per la manca de persones de Sa Coma a les llistes, pens que no deu esser perque els diferents partits no hagin oferit llocs a les seves llistes, sino que la gent de Sa Coma no en vol sentir parlar massa de politica, ja que fa massa anys que els enganen. Basta veure el percentatge de ciutadans de la zona costanera que va votar a les darreres eleccions municipals.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  • Pel fet que no hi hagi membres de Sa Coma a un partit no vol dir que no es compleixin les necessitats que hi pugui haver. En quant a instal·lacions, està prevista una bona partida pressupostària a Sa Coma pel que han publicat darrerament i en els darrers anys s’hi ha invertit bastant en infraestructures. Clar està que sempre hi haurà alguna deficiència, com a Son Carrió o Sant Llorenç.
   El que hauríem d’aconseguir entre tots és més unió entre tot el municipi, que els que governin intentin que tots el ciutadans que formen part del municipi siguin un sol poble i desapareguin així sentiments separatistes.
   Ens queda la taula rodona a veure si donen solucions a les mancances. Ja ho diu l’expressió “quien no llora no mama”.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Jo vull saber quin partit posara bancs i papereres a Sa Coma, i es cuidara que puguem passar per les voreres sense por de perdre un ull per la branca d’un arbre, ser atropellat per una bicicleta o caure per culpa de busties de correus, pissarres de bars o restaurants o mobiliari urba en ubicacions equivocades.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Pensau que feim una taula rodona exclusiva de “temes de Sa Coma” a Sa Màniga dia 19 de maig. Passau totes aquestes qüestions a Magdalena Ordinas, que és qui ho organitza, perquè les faci arribar als polítics

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.