6 pensaments a “Fotografies antigues

 1. Això ha parescut una profecia de Nostradamus. Sinó mirau a la segona fotografia qui està davant les portes de Sa Rectoria en braços de sa mare. No tenia encara 2 anys i el dimoni gros Botó ja “ensumava” el relleu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Belles imatges!!!.
  Els vestits dels dimonis, en Rafel Duran amb el clarinet…i dies persones entranyables del Sant Llorenç d’ahir: en Joan “Boto” amb la botella, suposadament, de mistela, i a l’altra en “Macet” o “Masset” (?), molts anys majoral de Pocafaina en temps de la collita d’ametles (i també conegut per l’anècdota de les 20 peces de dos cèntims en el cafè de Ca Na Mena)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Idò miam si te motiva a escanejar les teves fotos, que m’han dit que en tens de ben guapes guardades. L’any que ve te passaré el relleu. Per cert m’hauràs de contar aquesta anècdota que contes. Jo no la sé…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 3. jo tampoc la se
  pareix que el de la gabardiana de la darrera foto,en primer pla som jo,pero no en tenc record de cap gabardina a aquesta época

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.