Declaracions dels sis partits que es disputen la batlia a l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar té sis partits aspirants a ocupar la batlia: PP, GISCa, PSOE, MES, PI, i ER-EU. Aquests dos darrers partits es presenten per primera vegada a les eleccions municipals llorencines.

AGIN el partit presidit per Joan Santandreu, ha causat baixa i no concorrerà a les eleccions municipals.
Partit Popular
A les passades eleccions va ser la llista més votada (cinc regidors) no obstant, va quedar a l’oposició. Novament la candidata a la batlia pel Partit Popular és, Manuela Meseguer, seguida de: Jaume Riera, Catalina Ferrer, Antònia Domenge, Thomas Wenzel, Margarita Riera, Ismael Fernández, Natàlia Bauzá, José Bauzá, Justo Alejandro Pérez, Ana Leal, Eva Maria Garrido, Marta Cabrera, Marc Grimalt, Xabier Cabrera, Francisco Cabrera, Justo Pérez, i Magdalena Torres.

Declaracions PP. Hem fet una llista per servir es ciutadans del nostre municipi, per ajudar a totes les persones i agrupacions que componen el teixit del nostre municipi sense excepció!!.

Manuela Meseguer

GISCa Partit Independents de Son Carrió.
L’actual batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigrós, és l’aspirant a seguir ocupant la batlia. A les passades eleccions obtingué quatre regidors i en base a pactes, com ha fet des de l’any 1999, va aconseguir novament la batlia. Llista electoral de GISCa: Mateu Puigrós, Antònia Bauzà, Mateu Frau, Nicolas Bordal, Alicia Durán, Aina Maria Vives, Jaume Bassa, Joan Adrover, Maria Inmaculada Díaz, Rafael Genovart, Isabel Nadal, Maria Montserrat Rosselló, Juan José Planas, Eva Mikkelsen, Antoni Torres, Juan Sureda.

Declaracions GISCa. Ens presentem amb una llista composada per persones dels diferents nuclis de població del municipi per tal de poder arribar a tothom i tenir una visió global que ens permeti dur a terme una gestió eficaç de les demandes dels ciutadans. Així com traçar les línees d’actuacions futures necessàries des del consens.

MateuPuigros-interior-1313

PSIB-PSOE
Maria Galmés, és la candidata del Partit Socialista, des de l’any 1999 ha format part dels diferents equips de govern. A les passades eleccions el PSOE aconseguí dos regidors. Llista electoral 2015: Maria Galmés, Pep Jaume, Onofre Jaume, Santo Marletta, Maria Isabel Gayà, Juan Dalmau, Antònia Servera, Andrés Amer, Joana Maria Algada, Antonio Galea, Antònia Umbert, Francisco Malagón, Catalina Caldentey, Juana Maria Caldentey, Antoni Riera, i Antònia Santandreu.

Declaracions PSOE: La meva elecció com a candidata ha estat fruit d’un procés dialogat amb el grup que formem part del PSIB-PSOE a Sant Llorenç. En el nostre programa electoral, intentem recopilar cada una de les propostes per incidir positivament en el dia a dia de la gent d’aquí.
El que tenim clar, i amb el que ens centrarem serà amb els aspectes socials i en intentar millorar les condicions de vida del nostre municipi, volem que el Municipi sigui un bon lloc tant per viure, tant per ses activitats econòmiques que si vulguin desenvolupar. Sempreen defensa de la feina ben feta i amb les ganes de seguir millorant, defensant els nostres principis i ideals.

Maria Galm__s-crop

MES per Sant Llorenç
Dolors Sánchez, és la candidata de MES, dins els dos darrers anys de legislatura es va integrar amb l’equip de govern presidit per, Mateu Puigrós. A la nova legislatura esperen augmentar el nombre de regidors i presenten una llista renovada. Acompanyen a na Dolors: Tomàs Martínez, Gabriel Nicolau, Jeroni Francesc Llodrà, Fracesca Ramón, Bàrbara Mesquida, Joan Antoni Sales, Aina Maria Simonet, Jaume Palou, Clementina González, Jerònia Martorell, Joan Alfons Marí, i Margalida Fiol.

Declaracions MES: Per a la propera legislatura volem que el poble participi en la presa de decisions dels assumptes més importants del municipi i bastir de les infraestructures bàsiques tots els nuclis del municipi. Hem de fer feina per millorar l’educació, la sanitat i els serveis socials i ajudar a les persones en atur a trobar feina.

Dolors


PI Sant Llorenç

Antoni Aguilar, és el candidat del PI a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, és la primera vegada que és presenta com a candidat a la batlia. Té experiència política ja que va ser regidor amb el grup de Son Carrió, Gisca. A la passada legislatura es va presentar amb el PP i va ser regidor. Abandonà el PP fa dos anys i passà a ser regidor no adscrit. Llista electoral del PI: Toni Aguilar, Nofre Garcia, Miquel Cànaves, Magdalena Mascaró, Francisca Morey, Jeroni Amorós, Miquel Caimari, Maria Elisabet Ortega, David López, Ana Melis, Tompas Adrover, Raquel Torres, Mercedes Baudil, Ramón Artigues, Ramón Galmés, Andres Zamora, Angeles García, Naomi Riera.

Declaracions PI: Una forma totalment nova de fer política basada amb el diàleg, el consens i la transparència, es a dir, escoltar els ciutadans i resoldre les seves necessitats i problemes.

Antoni Aguilar

Esquerra Republicana-Esquerra Unida
Serafí Lliteres, és la primera vegada que encapçala una llista electoral i es presenta a les eleccions municipals al municipi de Sant Llorenç des Cardassar. ER presenten una llista jova i il•lusionada, acompanyen en Serafí: Raquel Tarancon, Maria Sandra Mateu, Andreu Matamalas, Maria Antònia Genovart, Clara Isabel Sueiro, Jaume Nadal, Joana Servera, Bernat Brunet, Antònia Llull, Maria Magdalena Servera, Agustin González, i Miquel Gaià.

Declaracions ER-EU: Els components de la nostra candidatura volem liderar el canvi a l’ajuntament de Sant Llorenç i fer del municipi un lloc més humà i agradable per a la gent. Aportarem al consistori aire fresc idees noves i una nova manera de fer política més efectiva.

S1 Seraf__ Lliteres Massanet-crop

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.