Una de llibres: La didàctica possible

Encara que no te n’adonis, les coses passen, deia el savi Itamar. Resulta cert. Com aquesta en passen moltes: un doctor de la Universitat de Morelos (Mèxic) publica una síntesi de les seves experiències i coneixements, treballa un concepte nou, utòpic, el de la “didàctica possible” i convida a millorar les pràctiques dels professors d’arquitecturaCap publicació (sigui en paper o digital) es pot sintetitzar en unes quantes retxes. Una persona treballa un tema i altres persones, els lectors, l’interpreten; segons els seus coneixements, a la seva manera… Vet aquí un dels múltiples possibles resumsDidactica possible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.