L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, Fundació FERROCAIB i Estel de Llevant units per la integració de joves amb discapacitat

Quatre joves d’Estel de Llevant, realitzaran pràctiques formatives gràcies a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i la Fundació FERROCAIB a través del programa “Junts Ho Podem Fer-Junts Som Capaços”, que promou FUNDACIÓ MAPFRE.


L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, Fundació FERROCAIB i Estel de Llevant, han signat avui en aquesta localitat un acord de col·laboració per participar en el programa d’inserció sociolaboral de joves amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental “Junts Ho Podem Fer-Junts Som Capaços “, que promou FUNDACIÓ MAPFRE des del 2010.
Gràcies a aquest acord, quatre joves amb trastorn mental realitzaran pràctiques formatives en el dipòsit de material històric de la Fundació FERROCAIB, situat a Son Carrió, el que permetrà adquirir habilitats i experiència en les tasques de digitalització i organització d’arxius del patrimoni històric.
En la presentació d’aquest conveni han participat, entre d’altres, Mateu Puigròs, Batle Sant Llorenç des Cardassar, Benet Campins, director de l’oficina de MAPFRE a Manacor, Guillem Febrer, President de la Fundació FERROCAIB i Maria Nicolau Riera, presidenta d’Estel de Llevant.
Fins a l’actualitat, el programa “Junts Ho Podem Fer-Junts Som Capaços” ha fet possible que més de 2.350 empreses col·laborin activament amb aquesta iniciativa, facilitant la formació de més de 1.300 alumnes i la inserció de més de 1.530 persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.
L’Ajuntament de Sant Llorenç i la Fundació FERROCAIB col·laboren habitualment en programes de manteniment i promoció del patrimoni ferroviari històric. És d’interès d’ambdues institucions promocionar la inserció de persones amb discapacitat per trastorn mental greu, col·lectiu en risc d’exclusió social, en les seves activitats habituals.
Estel de Llevant, porta a terme diferents programes laborals, formatius, culturals, lúdics i socials, per aconseguir l’autonomia laboral i personal dels seus usuaris.

conveni1conveni2

conveni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.