Nova enquesta de Card.cat

Ja s’ensuma l’ambient preelectoral així que toca fer una enquesta adient pel moment que està a punt d’arribar: les eleccions.

Per això en aquesta enquesta volem saber quina és la teva intenció de vot… Qui sap potser després es converteix en un sondeig revelador. 

Quin partit polític votaràs a les properes eleccions municipals?

 • PI (22%, 194 Vots)
 • MES (20%, 184 Vots)
 • GISCa (17%, 157 Vots)
 • PSIB-PSOE (14%, 123 Vots)
 • ER-EU (11%, 103 Vots)
 • PP (10%, 89 Vots)
 • Votaré en blanc (3%, 24 Vots)
 • No pens anar a votar (3%, 24 Vots)

Nombre de votants: 898

Loading ... Loading ...

 

12 pensaments a “Nova enquesta de Card.cat

 1. El pi te un bon perfil e iniciativa per millorar i poder esperar inversions de futur per el nostre municipi. Politica en claretat Transperencia i sobretot a la ma de la gent.

 2. Jo vaig preguntar qui seria el “representant” de Sa Coma i no m’ho van saber dir…. així que molt decebuda amb ells. Espero amb moltes ganes la Taula Rodona dels partits polítics.

  • Leni, a dia d’avui, com et pot dir algun partit politic qui sera el representant de Sa Coma, sense saber resultats electorals. Mes que la persona, lo mes important crec jo, es el projecte que presenta cada partit, que s’ha d’estudiar be i mirar si es te en compte la zona costanera o no.

   • Estic totalment d’acord amb tu, Catalina. No ens hem d’avançar als resultats electorals, com dius, el projecte és el més important, així com tenir la voluntat d´aportar idees i recolzar a aquell partit polític que ens agradi més.
    Leni, si tant d’interés tens amb la zona de Sa Coma, has de saber que el Pi et dona l’oportunitat de dir la teva, amb aportacions constructives, és clar, perquè per les queixes tot sóm uns experts. Ara no és moment d’optar per la crítica fàcil i les queixes sense fonaments, podem col·laborar amb alguna cosa més que el nostre vot.

    • Déu meu quanta gent del PI!!

     Ja sé que sense resultats no es pot saber, però segur que algú tenen pensat en cas que els resultats els doni opció. I ho pregunto perque si no viu o coneix la zona, pràcticament no serveix per res. S’ha de trepitjar i conéixer la zona per donar un bon servei i adonar-se de les mancances. I amb això no vull dir que l’actual gobern compleixi, perquè porto anys avisant de contenidors de reciclatge plens, els cotxes que corren massa al carrer Baladres i no hi posen solució…. és per això que tinc tant d’interés i espero poder asistir a la Taula Rodona, a veure si trobo algun partit amb alguna persona tan interessada en Sa Coma com jo.

     Salutacions.

     • Leni, dius: ” si no viu o coneix la zona no serveix per res”. Ara jo et deman que val mes un “de fora poble” que escolti les queixes, o el veinat que no vos escolta. Pens que no te res a veure qui es, d on es… Sino el projecte de feina i com es faran les passes per dur lo a terme, si escoltant el poble o com fins ara…

 3. Jo_ningu escoltar escolten tots, però si viu per la zona hi ha l’esperança que tambė pateixi algun dels problemes i estarà mės motivat a donar solucions. A mi que m’escoltin i no facin res nomės em fa perdre el temps.

  • Lo que verdaderamente crea dudas es la desinformación. Es importante tener memoria en política, mucho, y saber qué motívó al candidato al que te refieres a tomar las decisiones de irse de un partido y apostar por otro. Ay!, es una pena que no se valoren otras cuestiones!, como el interés en querer cambiar las cosas y dar la cara políticamente para mejorarlas. A veces en política tienes que encontrar tu lugar y la gente que crea en ti, además de un proyecto político en el que creas y lo defiendas para el bien de todos.

 4. Me perex que nesitam renova se equid de gover que sigui mes traspareny trasparent i sa cuidi de lo que nasesita els ciutadans dede el prime dia no nomes el mes da elecciond

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.