A vegades somiam a les biblioteques i a ib3

El documental A vegades somiam, de Rafel Gómez Oliver (presentador del programa Tira, tira d’IB3) i un servidor,  ja està a la vostra disposició tant a la biblioteca  de Sant Llorenç com a la de Manacor. Pensau que si sou d’un altre poble també podeu obtenir-lo gratuïtament a través de la xarxa de biblioteques.

Igualment IB3 l’emetrà el proper dilluns a les dotze i quart del vespre. Sí, ho heu entès bé… a mitjanit. No crec que siguin hores… però és el que hi ha.

Personalment crec que un dels objectius d’un canal autonòmic és donar suport als productes independents i sobretot si són de la terra. Quin sentit tè si no tenir una televisió autonòmica pública? Tampoc deman prime time, però entre les dotze i quart del vespre (que tothom dorm) i per exemple les onze hi ha un bon tram.

Esperem que hi hagi algun valent despert…

Recordeu que el documental tractava de  l’esforç i el sacrifici de la gent d’Aproscom  per aconseguir la meta de dur a terme una obra de teatre. Mentre seguim el seu periple coneixerem els seus somnis, anhels i somnis.

Esperem que us agradi!!!

2 pensaments a “A vegades somiam a les biblioteques i a ib3

  1. Estau d’enhorabona, és un documental fantàstic. Es mereix que IB3 ho emeti a una hora més normal.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.