Els judokes del Renshinkan triomfen en el trofeu d’Artà per a edat escolar 2015

Diumenge passat, día 26, al Poliesportiu Na Caragol del poble d’Artà, es va vestir de gala per reber els 188 nens/es desplaçats de tots els indrests de la nostra illa. Aquesta 20a edició va comptar amb la presència de les següents escoles de judo:

Juniper Serra de Petra. De Manacor, la Puresa, Jaume Vidal, és Canyar, Moli d’en Xema, Sa graduada, Sa torre, Simó Ballester, Moli d’en Xema, i el Renshinkan. De S’Illot el Talaiot, de Sa Coma el Punta de n’Amer, de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmés, de Cala Millor, na Penyal, de Son Servera el Jaume Fornaris i el Renshinkan, de Capdepera s’Alzinar, de Cala Ratjada S’Auba i el Renshinkan i els anitriones el Col · legi Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere i al Poliesportiu na Caragol d’Artà, a més van estar convidats l’Olimpic de Palma i el Mallorca Nord Judo de Pollença amb els seus membres de competidors i tambè en l‘apartat de demostració.

Aquest Trofeu d’Artà es distingeix dels altres ja que aquest té dues modalitats diferents, l’exhibició tècnica de randori que les edats aquest any va ser dels 3 als 7 anys i la competició reservada dels 8 fins als 15 anys. Els no interessats en competir tenen també les seves categories reservades en la modalitat exhibició. I com a novetat aquest any l’organització ens va delectar simultaniejant combats de demostració amb els de competició, nou sistema que va ser del grat tant dels pares allà presents com dels propis esportistes.Sens dubte un cop més vam tenir l’ocasió de veure el millor judo infantil en què el grup de nins i el de nines van ser els més aplaudits i van fer les delícies de tots els allà presents.

IMG-20150428-WA0002

S’inicia el campionat amb les paraules de benvinguda per part del Sr. Batle Bartomeu Gili i tambè va ser l’encarregat del lliurament de les distincions Sens dubte una brillant jornada on el Renshinkan va tornar a brillar amb una organització i unes posades en escena envejables i de primer ordre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.