Gran participació i entusiasme al concurs de dansa

Aquest dimarts 49 participants varen demostrar un gran talent a sa Màniga

Per promoure el IV Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca), que tendrà lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor del 13 al 17 de juliol, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha creat el CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA, que s’acaba de dur a terme a l’Auditori sa Màniga el dimarts 5 de maig. A les tres categories (de 6 a 12 anys; de 12 a 16 anys; i majors de 16 anys) s’hi han presentat 49 participants. Les peces, que es podien presentar individualment (solo) o de dos en dos (duet), han demostrat la gran capacitat creativa i interpretativa, la il•lusió i la preparació de tants de joves talents. Les peces podien tenir una durada màxima de dos miniuts i ser de qualsevol estil de dansa: clàssic, contemporani, hip hop, funky, modern jazz, altres… Amb aquests premis, les 10 persones guanyadores podran assistir gratuïtament a un dels tallers de l’Stage Internacional de Dansa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.