XI Cursa de ses Paparres de Son Carrió

Dissabte, a les 18 hores varen sortir puntuals del poliesportiu de Son Carrió, uns 1300 corredors, més que habitants té el poble. Tot a punt i molt ben organitzat pel grup de ses Paparres, amb la col·laboració de voluntaris del poble, policia local i altres. Al mateix temps el departament de Joventut feia tallers i entretenia els més petits, amb els jocs del Consell Insular , maquillatge i castells inflables.

Acabaren la cursa dels 10 Km. 582 persones. El 1r en arribar fou Abdessa Rja del C.A. Pollença, el 2n, Toni Melis dels malalts de turmell de Sant Llorenç, enguany els malalts de turmell reteren homenatge al company Zidane amb el seu nom inscrit a les camisetes.

El 1r femení fou per a na Marga Fullana, la campiona llorencina del C.E. Garden hotels i nº 14 general (femení i masculí), el 2n premi fou per la manacorina Bel Duran del C.A. Manacor i el 3r per a Magdalena Vicens del C.A. Vic.

Enhorabona als organitzadors i gràcies a tothom per a participar.

A la cursa dels 4 km. arribaren 365 persones, nins i nines inclosos. Podeu veure totes les fotos a la pàgina www.carriocity.com i els resultats definitius a elitechip.net

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.