El temps passa

El dia 10 de maig de l’any 1979 es constituí el Patronat de la Biblioteca Mn. Salvador Galmés, promogut per l’Ajuntament, el Club Card, la parròquia i l’escola. amb una actuació de la Wiener Kammerphilarmonie, dirigida per Claudius Traunfellner. Aquesta informació està recollida a “Sant Llorenç des Cardassar. Cronologia 1236-2007″ de Josep Cortès.

biblioteca

Un pensament a “El temps passa

  1. Sempre en el benentès que les dades cronològiques mostren “moments” d’un inabastable i constant fluir, algunes vegades la instantània mostra indicis de complexitat; tal és el cas de l’esmentat patronat. La creació d’una biblioteca pública a Sant Llorenç no resultà una qüestió regalada si no que fou el fruit d’un enfilall de pactes i negociacions que arrelava, en aquella primer i embrionari intent de biblioteca pública del Club Card de l’any 1972.
    Una altra qüestió que destapa la notícia -i més ara que tothom parla de participació ciutadana- és la creació del patronat. Quantes vegades es va reunir?, podria resultar, ara, útil?…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.