El judo Renshinkan triomfa al molí d’en Xema

Dissabte passat i en el programa de les Fires i Festes de Manacor es va dur a terme la 1a edició del Torneig infantil de judo Moli d’en Xema. Promogut per la * AMIPA * del Col·legi, l’organització a càrrec del Renshinkan i el patrocini de l’Ajuntament.

Les edats reservades eren dels 4 als 14 anys. 100 eren els esportistes convocats i 88 van ser els participants que van prendre part en les dues modalitats que hi havia en joc, la d’exhibició de randori i la de competició.

Les escoles convidades: de Manacor: La Puresa, Simó Ballester, Es Canyar, Jaume Vidal, i Renshinkan, també Renshinkan Cala Ratjada, Son Servera, al Poliesportiu Na Caragol (Artà) i els amfitrions el Col·legi Molí d’en Xema de Manacor

Les instal·lacions esportives del Col-legi es van vestir de gala i van servir d’escenari en què els 250 assistents, acompanyants, esportistes, organització etc. Van gaudir de les actuacions del millor judo menudet

Puntual tal com estava previst es van presentar les escoles participants. Les paraules de benvinguda van ser de la representant de l’equip directiu del Col·legi, la Cap d’estudis Amanda Fernández, mentre que l’acte de cloenda va anar a càrrec del president de l’AMIPA Joan Riera.

Tots dos van ser els responsables del lliurament dels trofeus i els millors premiats són els que anomenem a continuació:

MARTI ROSSELLO DURAN, FREDERIC PASCUAL DOSE,LOUIS PRAHE, PABLO ELIAS SABATER,JOAN TONI GALLARDO,SAIF EL ARJOUNI, WASSIM EL ARJOUNI, YERAI MATAMALAS,LLUIS LLULL,CARLES RIERA GELABERT,MARC ESTELRICH, JAUME CABRER,TONI BAUZA, JOAN VICENS,ALVARO SALGUEDO, MOHAMED BERKAURI,MELCION SIMO,GIANFERNANDEZ ,MIQUEL MASSOT,DANIEL JAMES GARCIA,TOMAS LOPEZ CIFUENTES,NESTOR DAZA GALLEGO,JHON ALEX VEGA, MIQUEL ANGEL CEREN, MARINA GALLARDO LLINAS, IRRENE VAZQUEZ, MARIONA SIMO,CLAUDIA LÓPEZ, PAU BARCELO,DAVID PEREZ,ERICK LADO, JULIAN NIETO, HUGO GARCIA, ISMAELGARCIA,SOFIA NIETO,ADRIA CARDOSO, MIQUEL POL, ESTER FERNANDEZ,SERGIO GARCIA,ZAIRA CASTILLO,JOANA OXANA MOSCARDÓ, LLUIS DE FILIPPO,LOURDES FIOL,VICTOR MORALES,NEUS ROMERO,IRENE BINIMELIS,MARIA ALCAIDE RAMIREZ,YAMILA MANZANO, XAVIER RIERA DIAZ, GEYREN FERNANDEZ,DARIO OLIVEROS, JAUME BARCELO VEGA,GABRIEL BALLESTER,DANIEL ALEJANDRO,TONI POZO,ALEIX FERRER, JAUME BINIMELIS,GABRIEL GALMES VIVES,FELIX RIERA ROIG, ALEXANDER BARTOLOME, RUBEN GOMARIZ DIAZ,FONSI MUÑOZ,JOSE RAMON SANTANDREU, BISMAR VEGA, MARC CABEZUELO GUTIERREZ,SARA OLIVEROS,MARIA GRILLO, MARTA GINARD, OSCAR LLABRES MARUGAN,JOAN BALLESTER,JOAN POZO y JOAN ESPIRITUSANTO

2015-05-30 16.42.01

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.