Bandes d’estiu 2015

El proper mes de juliol, del 27 al 31, celebrarem el BAND’ESTIU 2015 Està dirigit a tots aquells alumnes i joves estudiants, des dels 10 anys fins els 14. Els alumnes han de tenir coneixements d’instruments de banda. Disposam de 25 places.

OBJECTIUS Des de la Federació Balear de bandes volem: – Practicar la música en grup. – Estimular l’interès per la música i augmentar el valor de la responsabilitat individual. – Fomentar l’estudi individual. – Ampliar i reforçar els coneixements musicals ja existents – Augmentar el domini de l’instrument, així com del repertori musical dels infants.

ACTIVITATS Formatives Els matins els professors i l’organització del campament s’encarregaran dels alumnes, es realitzaran classes parcials d’instruments i un assaig col·lectiu de banda. Els horabaixes també s’impartiran cursos de percussió corporal, conservació i neteja d’instruments i batukada. Es realitzarà un concert per acabar el campament on els alumnes mostraran el treball realitzat durant els 5 dies. Oci Els matins abans de dinar s’anirà a la platja i els horabaixes es faran diverses sortides i activitats culturals, esportives i d’oci. Els monitors conviuran amb els alumnes organitzant les activitats. Horari Les classes s’impartiran al matí i els assajos en grup els horabaixes.

UBICACIÓ I CARACTERÍSTIQUES La Casa de Colònies Sant Francesc d’Assís disposa d’unes instal·lacions adaptades per atendre centres educatius, associacions, grups familiars, entitats d’esplai, escoles i grups parroquials que vulguin organitzar campaments, convivències, reunions o tallers en un entorn privilegiat situat al costat del litoral de la Colònia de Sant Jordi i amb accés en tan sols 50 metres a la platja de Cala Galiota. La Casa disposa de 3 habitacions múltiples amb 30, 15 i 10 llits respectivament (en total 55 places), 2 patis interiors per a tallers o activitats, 1 sala multifuncional, 7 banys totalment equipats, cuina i menjador general. La casa també disposa de connexió WIFI a totes les instal·lacions. La cuina permet preparar les diferents menjades per part dels assistents, si bé existeix la possibilitat de contractar amb l’allotjament un servei de càtering. Les nostres instal·lacions permeten gaudir d’un espai obert i flexible destinat a tots aquells que cerquin un lloc tranquil i acollidor, atesa la nostra privilegiada ubicació al costat del mar i les excepcionals vistes.

 

BAND’ESTIU 2105

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.