Assemblea oberta

“Granots i Sopes té per objectiu promoure la participació dels joves dintre del nostre municipi. Per aquest motiu, ens plau, convidar-vos aquest divendres 26, a les 19:30h a Ca Ses Monges, on celebrarem una assemblea oberta per a tothom amb la regidora de festes per tractar temes de joventut en relació a les festes patronals del poble.

Vos convidam a tots i totes a participar activament. Per nosaltres és molt important fomentar el caràcter associatiu, així com donar representació a l’expressió de cada una de les veus del nostre poble. No deixeu que altres decideixin per vosaltres!  Aquest divendres 26, a les 19:30h a Ca Ses Monges, celebrarem una assemblea oberta per a tothom amb la regidora de festes Alícia Duran, per tractar temes de joventut en relació a les festes patronals del poble. Per això, vos convidam a tots i totes a participar activament. No deixis que altres decideixin per vosaltres.

participacio granots

 

Granots i Sopes.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.