La cançó de la setmana

Abans d’embarcar-nos en les rares d’estiu (col·laboracions diverses, versions, homenatges…) des d’aquesta secció us faig una darrera proposta: anar al concert que el proper 13 de juliol fa el grup  Calle 13 a Son Fusteret (Palma).

Calle 13 canta bàsicament hip-hop però mesclat amb molt d’estils: ska, rock, cumbia… Les seves lletres són molt directes i arrogants, sovint amb crítica social o política, i d’altres d’amor entès “a la seva manera”. A Amèrica del Sus tenen un gran èxit  i per aquí ja han venut totes les entrades als concerts que faran tant a Barcelona com a Madrid. Així que no badeu…

Personalment hi ha unes cançons i lletres d’aquest grup que m’agraden bastant; en canvi; d’altres les trob més evidents i faciletes. En resum, els trob irregulars…

Us deix una de les seves cançons d’amor, entès a la seva manera tan peculiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.