La cançó de la setmana

Sempre aprofit aquesta especial d’estiu per reposar any rere any un dels meus grups insigne: The Cure. En aquesta ocasió l’excusa és una versió del Hello Goodbye que han fet dels Beatles. Clàssics versionen clàssics. Què volem més?

Que dos dels grups més importants de la música contemporània anglesa uneixin forces ja és tot un esdeveniment. I ho ha aconseguit el fill de Paul McCartney, el qual ha reunit diversos grups mítics en un disc homenatge a les cançons compostes pel seu pare (a part de The Cure, també hi ha Bob Dylan, BB King, The Who, Kiss…).

Jo us deix la versió de Hello Goodbye cantada amb el particular estil de mister Robert Smith:

PD: Dos detallets… Com podeu comprovar Robert Smith, a pesar de la seva edat, continua amb les mateixes pintes (quan es tallarà el pèl? S’admeten apostes!); i el fill de McCarteny no pot negar de qui és pare. Si són una fotocòpia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.