Hip hop de primera a sa Màniga

L’estiu ja és aquí i amb les ones de calor que passam ha arribat el temps de platja. Per això sa Màniga farà un parèntesi fins al setembre i tornarem replens d’activitats. No obstant, abans acabarem amb un espectacle refrescant i molt animat de hip hop. El dissabte 18, actuaran amb LA LLEI DE LASOS la companyia de hip hop GET BAK (Barcelona), amb la direcció artística del ballarí i coreògraf Nil Fruitós.

GET BAK és una companyia de hip hop, integrada per joves amb ganes de ballar, gaudir i aprendre. Des dels inicis, el principal objectiu del projecte ha estat ballar, amb la intenció de transmetre i donar a conèixer la part positiva i sana del hip hop. En el món materialista en què vivim sovint perdem de vista aquells pensaments o sentiments que ens caracteritzen com a humans.

Les entrades només costen 10 €, i les podeu reservar a la taquilla o al 971 587373.

Vídeo

 

getbak get bak

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.