Novetats sobre les enquestes de Card.cat

A la darrera reunió d’editors es va decidir prescindir de l’enquesta bisetmanal que publicam des del naixement de la revista. Motius: cansament, falta d’idees… En resum, estimats lectors, a partir d’avui ja no tendreu la nostra enquesta penjada. Però això no vol dir que ja no posem més enquestes, senzillament eliminam la mecànica de penjar-ne una cada dues setmanes. Ara les enquestes podran venir incorporades en articles individuals o bé en portada en algun especial (eleccions, festes, petició d’algun lector, un tema en concret del qual ens interessi fer una enquesta…).

Perdonau les molèsties i endavant!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.