Polseres dels Granots i Sopes per aquestes festes

Com cada any arriben les festes de Sant Llorenç, i amb la penjada des paperins a plaça, a tots els llorencins ens entra aquesta sensació de lleugera emoció que ens acompanya tots aquests dies de festa. Són dies molt nostres, molt de poble, i per potenciar aquest esperit, granots i sopes ha volgut fer ses polseres de ses festes!

Unes polseres per reivindicar aquest malnom de granots que fa anys que ens persegueix. Per anar tots a una i per fer més patent el nostre sentiment. A s’estiu tot granot viu!

Les polseres es poden adquirir al supermercat can Sollo, bar can Gil, cafeteria V.B. i al bar Olimpic de moment. Per més informació i llocs de venta no dubteu en consultar al facebook de granots i sopes, on anirem actualitzant informació!

Recordar que les polseres son sense ànim de lucre.

#asestiutotgranotviu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.