Què en trobau?

La polèmica de la Copa del Rei no em va agafar desprevengut (ja sabem que la llibertat d’expressió en aquest estat només es respecta quan interessa)  i la sanció posterior per la xiulada tampoc. En canvi, el que sí m’ha sorprès és que en la Champions League s’hagi sancionat el Barça per deixar que a la grada es mostrassin banderes independents catalanes (estelades). No es va xiular ningú, ni tampoc insultar (així que l’excusa del cas anterior no serveix, no es poden aferrar al fet que es faltàs al respecte a ningú), senzillament es va fer una reivindicació tan respectable com qualsevol que  no impliqui violència ni racisme. 

Tot es va desenvolupar amb normalitat i sense incidències així que no entenc que la Champions hi fiqui el nas. Tanmateix amb totes aquestes accions només fan augmentar el sentiment catalanista i donar-los la raó.

I vosaltres què en trobau de tot plegat?

Enllaç a la notícia: http://www.diariodemallorca.es/deportes/2015/07/23/uefa-multa-barcelona-esteladas-champions/1041824.html

Un pensament a “Què en trobau?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.