Una volta a la 22a edició de la Cursa nocturna (2015)

Ahir en lloc de fer les fotos com els altres anys, vaig optar per fer un vídeo amb una càmera submergible.

El cert és que el resultat és una mica pitjor del que esperava, ja que la carcasa que protegeix a la càmera fa que el so s’escolti bastant difús. De totes maneres si hi voleu pegar una ullada, aquí el teniu.

2 pensaments a “Una volta a la 22a edició de la Cursa nocturna (2015)

    • Home, has de pensar que els carrerons estan poc il·luminats i si no hi ha objectiu que sense anar acompanyat de flash o llum artigicial hi faci una foto decent en moviment. Un altre problema és el fet de que la càmera no estigui submergida sinó banyada constantment. Perquè ho entengueu basta agafar l’exemple d’un vidre de cotxe, submergit es veu perfecte, però quan plou, si no el fas net amb el parabrises és impossible conduir-hi, i en aquest cas el parabrises era la meva camiseta… que estava més banyada que la càmera 🙂

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.