Què en trobau?

Després d’unes intenses festes cal donar la nostra opinió sobre els diferents actes. Les decepcions, els encerts, les bones coses però que encara es poden millorar… En resum, estimat lector et demanam la teva opinió sobre les passades Festes per fer-ne una crítica constructiva i així poder fer-les encara millor els propers anys. 

Fes-ho a través dels comentaris!

3 pensaments a “Què en trobau?

 1. Anem per parts…
  Primer cal destacar els aspectes positius, que n’hi va haver molts.

  1. bona participació de la gent. Tenc la sensació que en els darrers anys progressivament la gent particpa més dels actes. Abans només tenien bona presëncia uns actes puntuals, però ara quasi tots presenten un bon aspecte… Des dels jocs infantils o piscolabis fins a la revetla, cursa i altres.

  2. Aire nou amb la introducció de novetats com el holi festival o el beer and swing. És important anar renovant de tant en tant per ño quedar-nos estancats “amb lo de sempre que sabem que ja funciona”.

  3. Sembla que s’ha donat una primera passa per dur concerts de bandes oroginals (no verbeneros) com és el cas d’Aloma, Boc o Dinamo. Esperem que aquesta tendència contiñuï creixent ja que no tot ha de ser omplir la plaça sinó que també mimar la cultura.

  Coses a millorar:

  1. som jo a la fira de s’estació hi ha manco gent que abans? Potser convengui replantejar-se el format i introduir-hi alguna cosa. O ja està bé així, que demanar picades sense coa i empentes va ser un gust je je

  2. El beer and swing necessita millores: més espai, informació de les cerveses si volem que sigui una degustació, servir-les fredes… Ho explicàrem a la següent notícia: https://card.cat/2015/08/14/craft-beer-swing-festival/. Un company a més em va donar una bona idea: pq no fer-ho a mitja estació aprofitant la infraestructura de la fira? El lloc és mel i molt més ampli

  3. Estic cansat de verbenes… Potser sigui que ja en dugui massa a les meves esquenes però tots em sonen igual i canten les mateixes cançons. Tanta sort que hi ha sa barra je je. Reconec que no deixa de ser una opinió personal i va a gustos… Ara bé el que ja no és subjectiu és que repetim grups a punt a pala. No pot ser que entre son carrió, sa coma i sant llorenç duguem el mateix. Un poc de varietat! Tomeu penya a sa coma i a sant llorenç (a part que ve cada any); estrella del sur a festes son carrió, vetlades de juliol a son carrió i a festes de sant llorenç; locomotora a festes son carrió i a sant llorenç; martini boys a vetlades de juliol a sant llorenç i a festes de sant llorenç… Millor variar un poc no? Hi ha vida més enllà de trui espectacles….

  • la meva humil opinió:, un altre COPY PASTE! fet pels TRUI Espectacles!, com fan sempre!, una pena!, amb els grups de música de qualitat que tenim a les illes i al nostre poble mateix!!!!, una pena desaprofitar-ho i treballar amb els estantissos del TRUI!, això ja no té empena!

 2. Les festes en general sempre van bé! Molts de dies replens d’actes per a tothom, què més volem?
  Imagino què no és una labor fàcil organitzar unes festes per tot un poble, amb gustos i opinions molt diverses…tampoc és senzill intentar fer una crítica constructiva.
  La meva opinió (molt general) és amb la intenció de millora, en cap cas de perjudicar personalment a ningú ja que sé cert que tothom que participa ho fa amb les millors de les seves intencions.
  Ho plantejaré amb preguntes que em roden al cap, algunes ja fa molts d’anys altres són més recents…

  – Un bany de dones i un d’homes més un “pixadoret” és suficient? calculant les persones del poble i els visitants? encara que a dins hi hagui 4 tasses (calculant ses hores de verbena que hi ha…imaginant que cada persona aguanta 2h per anar al bany …)

  – Cada any hi ha d’haver “problemes” amb les camisetes de la cursa? (tallatges, quantitats…) no es pot saber orientativament quines talles s’utilitzen més? Si cada any es canvia de marca i d’aquesta manera els tallatges varien…no es pot mirar amb els centímetres?

  – S’ha plantejat mai utilitzar tassons reutilitzables durant les festes?

  – Es poden controlar els actes d’incivisme? (pixar pels carrers, rompre mobiliari urbà…)

  – Són necessàries 2 verbenes? I que dos grups de la mateixa verbena cantin les mateixes cançons?

  – Quin cost tenen les festes? Tal vegada compensaria més posar un cassetet amb una recopilació de cançons? podrien ser triades pels mateixos ciutadans del poble?

  – Què es prioritza de les festes en general, la quantitat o la qualitat?

  Les preguntes mai s’aturen de rodar al cap…

  De totes maneres enhorabona per l’aire fresc!

  A partir de totes les crítiques constructives i amb un any per davant de feina segur que la nova regidora i totes les persones que duen a terme aquesta labor tan complicada milloren molts d’aspectes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.