Salutació i programa Festes Mare de Déu Trobada

A continuació teniu unes paraules del nostre capellà, Jaume Mercant, i el programa de les Festes de la Mare de Déu Trobada:

SALUTACIÓ

Estimats llorencins i llorencines:

Durant el temps en què he estat entre vosaltres, m’he adonat que el racó més preuat i estimat per la majoria de llorencins és l’emblemàtica capella de la Mare de Déu Trobada.A L’exemplar devoció que hi ha a Sant Llorenç a la nostra Mare del Cel és prou reconeguda, i és digne d’admiració. Vosaltres, llorencins, sou gent amb caràcter, i això és una cosa molt bona, sobretot si va acompanyada de l’amor que teniu a la nostra Mare de Déu, a la qual confiau les vostres necessitats més íntimes: el bé de la família, la pau i concòrdia entre els germans, la salut pels malalts, la fe i l’esperança pels descreguts, el perdó entre els enemistats, el pa i la justícia pels més necessitats. Ben segur que la Mare de Déu Trobada escolta amb el seu Cor Immaculat les vostres oracions i súpliques, ella que és auxili del cristians.

Vull aprofitar aquest espai per fer memòria del qui va ser el vostre estimat rector, el meu predecessor, Don Jeroni Llambies. A ell  vull donar les gràcies per tot el bé que va fer per la parròquia i el poble de Sant Llorenç. Que el Senyor, per intercessió de la Verge Maria, li ho pagui amb la felicitat i la vida eterna. I, a tots vosaltres, vos desig que passeu unes bones festes de la Mare de Déu, i que Nostre Senyor vos ajudi en les vostres necessitats durant aquest nou curs que comença.

Molts d’anys i que Déu vos beneeixi.

Mn. Jaume Mercant Simó, rector

Tot seguit el programa de festes

Programa festes Mare de Déu Trobada 2015

NOTA 1: Al programa en paper, que el podeu trobar a l’Església, per un error d’impremta surt això:  A les 22: 00 h. Exhibició de ball d’un grup de joves llorencins.   Aquest acte no està inclòs  a la programació d’actes. 

NOTA 2: Una servidora que és un poc novella amb el tema de muntatge de programes de festes, m’havia oblidat de posar els actes de dia 12 al fulletó petit que el podeu trobar a l’Església.

Organitzen: Consell parroquial i Associacions del poble                                          

Col.labora: Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.