Cap Vermell a Climent Garau

A manera de complement de la notícia publicada ahir, vet aquí l’entrevista que Cap Vermell de Capdepera realitzà en reconeixement a la seva carrera cultural i humana, amb el Premi Cap Vermell, 2010Premi Cap Vermell 2010 a Climent Garau

Val a dir, també, que en la seva tasca d’expansió de l’Obra Cultural Balear, hi ha haver un intent, en els anys setanta, d’arrelar l’entitat a Sant Llorenç, mitjançant la seva amistat amb el metge Joan Ramis, segurament el primer soci local de l’Obra. La proposta no acabà d’arrelar, aleshores els joves del Club Card, segurament de forma errònia, prioritzàrem la pretesa utopia de la “independència”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.