VII CURSA MALALTS DE TURMELL

Dissabte 29 d’agost, com cada any es va celebrar una nova cursa de MALALTS DE TURMELL. I ja en van 7 edicions!! Bo de dir però mal de fer.

La cursa de poc més d’onze kilòmetres va transcórrer per paratges molt diversos: carrers del poble, un poc d’asfalt de l’extraradi, es torrent, camades de fora vila, conró, sembrats, etc. Això la va més dura, però també, més bonica i interessant.

L’èxit rotund de la carrera i la festa que es viu al poble aquest dia no seria possible sense l’ajuda de tots. Ara em venen el cap:

– La gran quantitat de públic que animava pel carrer Major. A la resta de la cursa podies caminar, però en aquest tram ho havies de donar tot.

– El munt de premis donats per iniciativa de gent i comerciants del poble per a la rifa. Era de nit i encara no s’havien acabat. Pareixien els reis mags, allà dalt repartint regals.

– El bon que fer de la policia local.

– Els participants, vertaders protagonistes de la carrera.

– Els muntatges que et trobaves durant la carrera: banderes, paperins, la dedicatòria al nostre amic Joan “Zidane”…i altres, més bé curioses: albergínies penjades, dutxes enmig d’enlloc per si et volies refrescar, i fins i tot un espanta-ocells amb un ràdio a tota pastilla.

– I segur que me n’he deixat molts…però no me puc deixar una especial dedicatòria a l’associació MALALTS DE TURMELL que fan possible tot això i es van fer càrrec de l’organització i que tot estàs apunt per a què poguéssim gaudir d’aquesta cursa. Enhorabona MALALTS!!

Seguidament expòs una recopilació d’unes quantes imatges que intenten mostrar una mica el que va donar de sí aquesta cursa:

PREPARATIUS

SA PLAÇA

  HOMENATGE A JOAN “ZIDANE”

ALGUNS PROTAGONISTES

SA META

ES PREMIS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.