Nova temporada de l’Auditòrium sa Màniga

MOV-I-MENTS, la darrera obra de Toni Gomila i un concert de la banda de música faran d’aquest setembre un mes molt especial.

Un mes ple d’estrenes aquest setembre a sa Màniga de Cala Millor

Comença la temporada 2015-2016 a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha acollit al centre algunes de les companyies mallorquines amb vinculació al municipi i ha iniciat un programa molt profitós de residències artístiques. Ja podeu consultar tota la programació a la web www.samaniga.es.

El setembre comença amb una mostra (gratuïta) del treball encara en procés de la companyia MOV-I-MENTS. Aquesta companyia ha fet una residència artística a l’Auditori per treballar en el seu nou espectacle: Lady, Frank i Stein. Caracteritzats per un teatre gestual i visual, oferiran al públic (en dos passis) un petit tast del seu treball. En acabar el segon passi hi haurà un col·loqui amb l’equip artístic, en què públic i companyia podran establir un fructífer diàleg. Serà el divendres 4, a la Plaça de l’Auditori, a les 20:30 i 21h.

Divendres 18 i dissabte 19, sa Màniga serà l’escenari triat per a l’estrena mundial d’INFINIR. Es tracta de la nova obra de Toni Gomila (Acorar), que compta amb un elenc d’actors de primera, com són Santi Pons, Catalina Agnès Florit i Miquel Àngel Torrens. Infinir és una obra entre la diversió i el desconcert, entre el mirall i la paret, entre el conflicte generacional i la generació sense conflictes. Les entrades només costaran 14 €.

Finalment, en el marc de les Festes del Turista, les bandes de música dels municipis de Sant Llorenç i Son Servera, que comparteixen la zona turística de Cala Millor, ofereixen un gran concert gratuït, que ja és tradicional en aquestes dates. Serà el dijous 24 de setembre a les 20.30h.

Recordau que les entrades estaran disponibles a la taquilla o al 971 587373. En el cas dels espectacles gratuïts les entrades es distribueixen únicament a taquilla el mateix dia de l’espectacle a partir de les 16 h, no es reserven prèviament i no van numerades.

POSTER INFINIR FACE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.