Què en trobau?

Una trista notícia va sortir l’altre dia pel diari: un tribunal tancava el dret de pas del camí de Ternelles, a Pollença.

Supòs que si ho diu un tribunal, alguna escletxa legal han trobat els propietaris per tancar-lo, però m’és igual; com diu un amic meu potser la culpa és dels polítics per no assessorar-se bé per experts (ells amb l’ànim de protegir-lo van  declarar la zona com a PORN i ara això se’ls ha tornat en contra ja que un camí etiquetat d’aquesta manera no pot ser usat com a camí recreatiu… una paradoxa, vaja), però també m’és igual; fins i tot hi ha la possibilitat que els propietaris només cerquin privadesa, però de la mateixa manera que abans m’és ben igual, perquè per damunt de tot en ple segle XXI em pareix un barbaritat que un mallorquí no pugui arribar a peu a un lloc tan públic i d’ús general com una platja (Cala Castell) o un castell (Castell del Rei), als quals precisament només s’arriba pel camí en qüestió. És d’estudiar que aquest dret (igual passa també a Pollença amb la zona militar de Cap des Pinar) no estigui per damunt del dret de privacitat, propietat o privilegis militars. Que un mallorquí no pugui gaudir dels seus propis tresors… vergonya, cavallers, vergonya!

I vosaltres què en trobau?

Mentre contestau em consolaré posant un parell de fotos del darrer pic que vaig anar a Ternelles, ara deu fer uns dos anys, i si algú no hi ha anat encara veurà el paradís que ens intenten prohibir. Per favor que algú arregli aquesta injustícia! (amb els anys que fa que els nostres amics militars tenen vedat es Cap des Pinar , poca fe em queda…).

2 pensaments a “Què en trobau?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.