Fideus solidaris

Des de Granots i sopes vos volem explicar la darrera iniciativa que hem tingut com a grup. Els granots, som d’aquesta gent que pensem que no és suficient amb observar els esdeveniments, sinó que cal implicar-se amb totes aquelles causes que un considera necessari posar-hi el seu granet d’arena.

És suficient amb escoltar les notícies o fullejar els diaris per ser conscient del moment tan dramàtic que estem vivint tots plegats. Estem parlant dels centenars de milers de persones que han de fugir de casa seva degut als conflictes bèl·lics que envaeixen els seus països. Persones que deixen el seu passat enrere per buscar esperança, esperança de vida.

Vivim una crisis humanitària. La crisis més gran viscuda a Europa, des de la segona guerra mundial. Mentre alguns es barallen per xifres o quotes d’acollida, nosaltres volem manifestar el nostre recolzament als refugiats de la mediterrània, especialment al poble Siri.

No ens podem quedar quiets. Cal actuar, cal intentar ajudar amb el que tenim, amb el que podem, però davant aquesta tragèdia no s’hi val estar de mans plegades. Aquesta vegada no n’hi ha suficient amb mirar, s’ha d’actuar.

Com a granots i sopes, demanem als nostres governants que compleixin tots aquells tractats i convenis internacionals de Drets Humans que s’estan vulnerant dia darrera dia, i aportin una solució definitiva a aquest conflicte.

Tot i així, som conscients que fer una crida al compliment dels Drets Humans no és suficient. Per això, dia 11 d’Octubre, a la plaça de l’Església, farem una fideuà solidària.

Una fideuà que no té altre objectiu que recaptar fons, fons de solidaritat, fons per poder destinar íntegrament a l’ajuda humanitària. Per això, vos esperem a tots a dinar a sa plaça de l’església, amb suport als refugiats de la Mediterrània.

Posteriorment a la fideuà, és celebrarà una rifa en la que més de 50 negocis, comerços i organitzacions han fet que aquesta fos possible contribuint sense ànim de lucre a la causa. També destinarem íntegrament els diners de la recaptació a la donació solidària.

Per això, volem aprofitar aquesta crida per agrair a tots i cada un dels que col·laboren a fer que això sigui possible, i que entre tots, puguem fer de Sant Llorenç un municipi més solidari.

Ens veiem Diumenge dia 11 d’Octubre a la plaça de l’església.

a

Colaboradors-1

Granots i Sopes.

Un pensament a “Fideus solidaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.