La cançó de la setmana

Torna el rock, les guitarres a tot volum, els ritmes frenètics… en tots vosaltres, The Smashing Pumpkins. 

Si sou de la dècada dels 90 potser us soni aquesta banda nord-americana liderada per l’enigmàtic Billy Corgan ja que tengueren una època de molt d’èxit. Però després d’alguns fracassos discogràfics, la banda es va dissoldre, fins que al 2006 alguns dels memebres (entre ells, el líder Billy Corgan) van tornar a provar de renéeixer, sense la sort de l’anterior etapa.

The Smashing Pumpkins se situen dins del moviment de música alternativa  i indie, post Nirvana i Pearl Jam. El seu so és de guitarres poderoses i ambients més bé obscurs (a pics adornats amb retocs electrònics). A continuació en teniu una mostra amb el tema Eye:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.