Dinar solidari per recaptar fons per als refugiats de la Mediterrània

DIA: DIUMENGE DIA 11
HORA: A PARTIR DE LES 12 H. – EL DINAR SERÀ A LES 13,30 H.
LLOC: A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA DE SANT LLORENÇ (SI PLOU ES TRASLLADARÀ A LA PART DE LA RECTORIA)

*A partir de les 12 hi haurà representants de Granots i Sopes i també de l’Ajuntament de Sant Llorenç

L’agrupació de joves de Sant Llorenç des Cardassar, Granots i sopes, ha organitzat un dinar solidari per recaptar fons per ajudar als refugiats de la Mediterrània, i especialment el poble de Siria. L’Ajuntament de Sant Llorenç de Cardassar participa activament en la iniciativa adoptada per aquest grup de joves realitzant l’aportació econòmica i logística necessària per realitzar el dinar perquè així la recaptació es pugui destinar íntegrament als refugiats. Avui dijous ja són més de 200 les persones que s’han inscrites.

“Els granots, som d’aquesta gent que pensem que no és suficient amb observar els esdeveniments, sinó que cal implicar-se amb totes aquelles causes que un considera necessari posar-hi el seu granet d’arena”, explica la portaveu de l’associació Clara Santandreu. I és per això que aquest grup de joves ha organitzat diumenge dia 11 d’octubre, a la plaça de l’Església, una fideuà solidària.

Posteriorment al dinar, es celebrarà una rifa en la qual han col·laborat més de 50 negocis, comerços i organitzacions. La recaptació de la rifa també es destinarà íntegrament a la donació solidària.

 

ESPERAM LA VOSTRA ASSISTÈNCIA.
Atentament, el grup de joves Granots i Sopes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.