La cançó de la setmana

Sovint he defensat que la música comercial pot donar grates sorpreses, no sempre té perquè ser de mala qualitat. És el cas de l’artista que us present avui: Julieta Venegas. 

Això sí, darrere aquesta cantant mexicana hi ha truco: va començar la seva carrera amb  Tijuana no, una banda de ska/reggae que precisament estava ben lluny de la comercialitat. Això sí, després va provar sort en solitari amb una música més accessible i  apareixent a les radiofórmules. No podem dir que el canvi no li anàs bé, almanco pel que fa al nombre de discos venuts (més de 10 milions en tot el món).

En solitari el seu estil és més pop, però sense oblidar-se dels seus orígens musicals (tocs de ska i reggae) ni personals (ranxeres, cúmbia..). Aquí teniu un exemple amb Me voy (tema de l’àlbum Limón y sal) , acompanyat del seu corresponent videoclip:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.