Lolita Flores a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor

El dissabte 17 d’octubre Lolita Flores, protagonista de LA PLAZA DEL DIAMANTE

Ben aviat, la cantant i actriu Lolita Flores arriba a Cala Millor per interpretar el paper de Colometa a LA PLAZA DEL DIAMANTE, de Mercè Rodoreda, una obra que dirigeix Joan Ollé. Es tracta d’una producció del Teatro Español de Madrid, que ve precedida per un èxit indiscutible de públic i de crítica.

Cartell de La Plaza del Diamante

Lolita Flores com Natàlia (Colometa)

La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda, passa durant els anys de la postguerra espanyola. Explica la història de Natàlia, la Colometa, una dona que se sent perduda al món. Òrfena de mare, veurà patir i morir els seus éssers estimats, passarà fam i misèria i moltes vegades es veurà incapaç de tirar endavant els seus fills. Lolita Flores interpreta, amb la seva característica força damunt els escenaris, un monòleg interior, dur, costumista i punyent, ple de simbolismes.

Tota la crítica coincideix en l’esplèndida interpretació de Lolita Flores:

  • “Baza muy importante es una interpretación de quitarse el sombrero: Lolita Flores es una Colometa de tierra y suelo, cordial y desgarrada, capaz de transmitir cercanía y verdad; una actriz que convierte el dolor en viva materia expresiva. La noche del estreno, al final de la representación, no pudo reprimir sus lágrimas mientras agradecería el chaparrón de aplausos del público puesto en pie”. ABC
  • “Lolita, a lo grande”. EL MUNDO
  • “Esta mujer me hizo llorar durante media función, y no me pasa a menudo”. LA GUIA DEL OCIO
  • “Meses de éxito encarnando a Colometa”. EL PAÍS

Les entrades costen 18 €, i les podeu comprar a taquilla o reservar al tel. 971 587373.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.