Noces d’Or de Joan Riera i Maria Roig

El passat divendres dia 16 d’octubre, els llorencins Joan Riera Bauzá “Menut” i Maria Roig Galmés “Molinera”, compliren els 50 anys de casats. En Joan i na Maria, són dels primers llorencins que fa poc més de trenta anys es feren una casa a sa Coma per passar l’estiu. De llavors ençà hi resideixen cinc mesos a l’any.adcnt
El passat dissabte juntament amb els seus fills, néts, familiars, i amics, es reuniren per celebrar les seves Noces d’Or. La seva filla Margalida, en nom propi, i del seu germà Mateu, els dedicaren unes emotives paraules d’agraïment per l’entrega i amor que han tingut sempre amb tota la família, de manera especial amb els néts Natàlia i Tomeu.
El diumenge dematí a la missa dominical celebrada a l’església de Santa Maria de sa Coma, el rector Fra Pere Vallespir, tingué unes paraules especials per el matrimoni al que felicità pels 50 anys de casats.
Des de Card.cat ens unim a la felicitació.
Fotos 2 Noces d'Or Joan i Maria 16-10- -2015 004

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.