Saturació a l’escola de Son Carrió

Pares, mares i docents es queixen de l’increment d’alumnes que ha sofrit l’escola de Son Carrió els darrers anys. Els motius són diferents: està de moda per la seva educació en projectes, gent dels pobles veïns sense plaça que recau allà… La qüestió és que l’escola es vol posar en contacte amb el Govern per queixar-se de la situació:

Enllaç a la notícia del Diario de Mallorca

2 pensaments a “Saturació a l’escola de Son Carrió

 1. Es una vertadera llàstima que a un poble tan tranquil com Son Carrió, tinguem aquest desastre a l’escola. No se com hem arribat a un punt que hi ha mes gent de fora que del poble. Els carrioners sentim com si ens haguessin envaït. Queda molt enfora la tranquil•litat que hi havia fa uns anys, quan en tres cursos hi havia 12 o 15 nins. Esperem poder recuperar l’essència del nostre poble i la tranquil•litat dels nostres nins.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • “Desastre d’escola”?. Si ve gent externa deu ser perquè funciona bé, no?
   12 o 15 nins en tres cursos?. Tot un luxe si es considera el rati d’alumnes per curs!, o no?

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.