Eines per al debat lingüístic. Jubilats per Mallorca

L’associació Jubilats per Mallorca farà unes jornades sobre Eines per al debat lingüístic els propers 6 i 7 de novembre a Ca’n Alcover, Palma, carrer de Sant Alonso núm. 24.

PROGRAMA

Dia 6.

11 Arribada – inscripció . -repartiment de material.  11: 30 .- Presentació de la campanya de jornades Eines de debat.  11:45 .- Objectius d’aquestes jornades d’Eines per al debat lingüístic. 12 – Xerrada sobre la Declaració Universal de Drets Lingüístics. Joan Melià. 13, 15 .- Taller de debat I: Nacionalistes o ciutadans del món ? Junta directiva de Jubilats x Mallorca.  14: 30 .- Dinar

16 .- Utilització de material audiovisual i altres eines.- Eines a l’abast .- DUDL.- Carta europea de les Llengües Regionals i Minoritàries.- La llei de NL.- Utilització dels videos Jocs i paraules i Converses i anàlisi de ses guies didàctiques.  18,15 – Taller de debat II: El nom de la llengua//Els registres//La diversitat lingüística (Junta directiva de JxM) 20:- – .- Conferència: Racisme lingüístic a l’estat espanyol (Ferran Suay).

Dia 7

10: .- Eines per al cos a cos I (Ferran Suay i Gemma Sanginés). 11:30 – Berenar  12: – Eines per al cos a cos II (Ferran Suay i Gemma Sanginés). 13: – Taula rodona: “Cal estojar les camisetes???”  Joan Melià, Maria Antònia Font, Tomeu Martí.  14:15 .- Cloenda

 Confirmar l’assistència fins dia 4 de novembre a jubilatsxmca@gmail.com o al 620408709 (o missatge de text al mateix número). La participació és oberta a tothom que hi estiga interessat. (màxim de 50 persones per ordre d’inscripció).

jub

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.