Dia de les llibreries i recomanació de la setmana

Bon dia companys,
s’atraca el DIA DE LES LLIBRERIES i seguim organitzant les activitats per celebra-ho. Aquí us deixam un petit resum de com anirà el dia:

  • De 17 a 18h. (aprox) I tu, què contes? Convidam a pares, mares, padrins, padrines, concos, nins i nines i elefants a contar un conte, el que vulguin, no hi ha excusa. No hi ha límit d’edat! La durada de cada conte ha de ser d’entre 10 i 15 minuts.

  • De 18 a 19h. (Aprox) La zebra Camil·la. Aquesta activitat començarà en acabar l’anterior..si hi ha molta gent engrescada a compartir el seu conte, la Zebra Camil·la esperarà un poc a perdre les seves ratlles!

  • de 19 a 19:30-20h aprox. Perdut i Trobat & Lost and Found. Llegirem l’Album il·lustrat del magistral Oliver Jeffers i, en acabar i si tot va bé i els jutipiris electrònics no es posen en contra, gaudirem del curtmetratge animat del mateix autor Lost and Found (en versió original en angles, sense subtítols!, no passeu gens de pena, és molt fàcil de seguir!)

*totes les activitats del dia són gratuïtes.
*Els participants (actius) gaudiran d’un 10% de descompte en els llibres
*Per un millor funcionament us pregam confirmar assistència

*Aquí us deixam la recomanació de la setmana, EL RATOLÍ DEL SENYOR…, bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.